Balassi Nyári Egyetem

4 hét, 80 magyaróra, 8 előadás a magyar kultúráról, Táncház, kirándulások, délutáni kulturális programok

A Balassi Nyári Egyetem szeretettel várja mindazokat, akik magyarul szeretnének tanulni és többet szeretnének tudni a magyar kultúráról.

Programjainkon az intenzív nyelvtanulás mellett a magyar irodalmat, történelmet, néprajzot, filmtörténetet, borkultúrát bemutató előadásokat is hallhatnak a négy hétre hozzánk látogatók. A budapesti helyszín lehetővé teszi kulturális örökségünk bemutatását, de diákjaink szabadon választhatnak a főváros széles körű nyári programkínálatából is. A magyar tájakat, nevezetességeket, a magyar borkultúrát kirándulásainkon ismerhetik meg.

Évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkező, a diákok igényeihez nagymértékben alkalmazkodni képes, kreatív és képzett tanári gárda biztosítja a magas színvonalú nyelvoktatást.

A program ösztöndíjas (további információ itt) és önköltséges formában is igénybe vehető. A kiosztható ösztöndíjak száma minden évben korlátozott, ezért a jelentkezők pályázati feltételeknek való maradéktalan megfelelésétől és határidők szigorú betartásától nem tudunk eltekinetni.

Örömmel tájékoztatjuk a program iránt érdeklődőket, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2022-ben ismét meghirdette ösztöndíjpályázati felhívását a Balassi Nyári Egyetemre.

A pályázati felhívás az alábbi oldalon érhető el: 
https://balassischolarship.kormany.hu/balassi-nyari-egyetem-2022

Információ: 

Fűr Veronika oktatási koordinátor

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57., fszt 6-os iroda

Tel: +36 1 800 94 86

E-mail: oHCIaHTFAqIdOTREo4c51Yc3VtdW5pQG1kYWtmdC5odQ==

Menü

Főoldal

Balassi Ösztöndíjas képzések

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram és Stipendium Hungaricum Ösztöndíjprogram

Önköltséges képzések

Pályázatok

Alumni

Navigáció