4 hét, 80 magyaróra, 8 előadás a magyar kultúráról, Táncház, kirándulások, délutáni kulturális programok

A Balassi Nyári Egyetem szeretettel várja mindazokat, akik magyarul szeretnének tanulni és többet szeretnének tudni a magyar kultúráról.

Programjainkon az intenzív nyelvtanulás mellett a magyar irodalmat, történelmet, néprajzot, filmtörténetet, borkultúrát bemutató előadásokat is hallhatnak a négy hétre hozzánk látogatók. A budapesti helyszín lehetővé teszi kulturális örökségünk bemutatását, de diákjaink szabadon választhatnak a főváros széles körű nyári programkínálatából is. A magyar tájakat, nevezetességeket, a magyar borkultúrát kirándulásainkon ismerhetik meg.

Évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkező, a diákok igényeihez nagymértékben alkalmazkodni képes, kreatív és képzett tanári gárda biztosítja a magas színvonalú nyelvoktatást.

A program ösztöndíjas (további információ itt) és önköltséges formában is igénybe vehető. A kiosztható ösztöndíjak száma minden évben korlátozott, ezért a jelentkezők pályázati feltételeknek való maradéktalan megfelelésétől és határidők szigorú betartásától nem tudunk eltekinetni.

A következő ösztöndíjpályázati kiírás megjelenése 2020. január végén/február elején várható. Az önköltséges jelentekezéseket csak ezt követően, március végén/április elején nyitjuk meg.

A jelentkezéssel kapcsolatos további tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kaphat.

  • Személyesen: H-1016 Budapest, Somlói út 51., 243. iroda
  • Telefonon:  +36-1-550-2313
  • E-mailen: eLnLnsnznV7YYMg0M3YmFsYXNzaXN1bW1lcnVuaUBtZmEuZ292Lmh1