4 hét, 80 magyaróra, 8 előadás a magyar kultúráról, Táncház, kirándulások, délutáni kulturális programok

A Balassi Nyári Egyetem szeretettel várja mindazokat, akik magyarul szeretnének tanulni és többet szeretnének tudni a magyar kultúráról.

Programjainkon az intenzív nyelvtanulás mellett a magyar irodalmat, történelmet, néprajzot, filmtörténetet, borkultúrát bemutató előadásokat is hallhatnak a négy hétre hozzánk látogatók. A budapesti helyszín lehetővé teszi kulturális örökségünk bemutatását, de diákjaink szabadon választhatnak a főváros széles körű nyári programkínálatából is. A magyar tájakat, nevezetességeket, a magyar borkultúrát kirándulásainkon ismerhetik meg.

Évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkező, a diákok igényeihez nagymértékben alkalmazkodni képes, kreatív és képzett tanári gárda biztosítja a magas színvonalú nyelvoktatást.

A program ösztöndíjas (további információ itt) és önköltséges formában is igénybe vehető. A kiosztható ösztöndíjak száma minden évben korlátozott, ezért a jelentkezők pályázati feltételeknek való maradéktalan megfelelésétől és határidők szigorú betartásától nem tudunk eltekinetni.

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy a Balassi Nyári Egyetem 2021-ben a járványügyi helyzet kiszámíthatatlansága miatt elmarad. 

Reméljük, hogy 2022 nyarára a pandémia már visszaszorul és megtarthatjuk a hagyományos 4 hetes programunkat. 

Kérjük, hogy 2022 márciusában, az ösztöndíjpályázat várható megjelenésekor látogasson vissza a honlapra vagy érdeklődjön a tONswvHWR3TNWc3VtdW5pQG1kYWtmdC5odQ== e-mail címen.

További kérdés esetén tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kaphat.

  • Személyesen: H-1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57., 102. iroda
  • Telefonon: +36 1 800 9482
  • E-mailen: VhBRLTQeNbmPnUk4M0j1c3VtdW5pQG1kYWtmdC5odQ==