4 hét, 80 magyaróra, 8 előadás a magyar kultúráról, Táncház, kirándulások, délutáni kulturális programok

A Balassi Nyári Egyetem szeretettel várja mindazokat, akik magyarul szeretnének tanulni és többet szeretnének tudni a magyar kultúráról.

Programjainkon az intenzív nyelvtanulás mellett a magyar irodalmat, történelmet, néprajzot, filmtörténetet, borkultúrát bemutató előadásokat is hallhatnak a négy hétre hozzánk látogatók. A budapesti helyszín lehetővé teszi kulturális örökségünk bemutatását, de diákjaink szabadon választhatnak a főváros széles körű nyári programkínálatából is. A magyar tájakat, nevezetességeket, a magyar borkultúrát kirándulásainkon ismerhetik meg.

Évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkező, a diákok igényeihez nagymértékben alkalmazkodni képes, kreatív és képzett tanári gárda biztosítja a magas színvonalú nyelvoktatást.

A program ösztöndíjas (további információ itt) és önköltséges formában is igénybe vehető. A kiosztható ösztöndíjak száma minden évben korlátozott, ezért a jelentkezők pályázati feltételeknek való maradéktalan megfelelésétől és határidők szigorú betartásától nem tudunk eltekinetni.

Sajnálattal tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Külgazdasági és Külügyminisztérium a 2020. évi Balassi Nyári Egyetemet nem hirdeti meg. Nagyon köszönjük megértésüket és természetesen számítunk érdeklődésükre a jövő év folyamán.  

További kérdés esetén tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kaphat.

  • Személyesen: H-1107 Budapest, Zágrábi utca 1., 102. iroda
  • E-mailen: bnobQcy2UhYmFsYXNzaXN1bW1lcnVuaUBtZmEuZ292Lmh1